Barcho Either With Or Without You
~ Enya ~ 


 
Höfter:  A-A
Ögon: UA 2012.12.18
PRA Cord 1: Clear
Fri från fuccosidos anl.
Född: 2 september 2010
Färg: Leverfärgad, vit och tan

e. SE U(u)CH NO UCH SE Vch Stardom Soul Player
                                  
u. SE U(u)CH Barecho High Hopes


Resultat:
2 x CERT
4 x Reserv CERT

Flertalet CK och BT-placeringar

Enyas kritiker >>

  


Enya
- ja vad skall jag skriva... T A C K Helene och David, kennel Barecho för den otroliga möjligheten och förtroendet att samäga Enya. En otroligt vacker och välkonstruerad tik av klassisk typ och modell med det lilla extra i form av tan-teckningen och alla de vackra prickarna :-)
Ju mer jag ser av och lär känna Enya hittar jag egenskaper och detaljer som jag bara älskar... Att få möjlighet att ha denna rakt igenom kvalitativa tik är otroligt! Vi njuter av Enya och hennes sällskap allihop i familjen/flocken ;-)

 

I Enya är det fart och fläkt! Som en "projektil" går hon genom skogen, över stock och sten och in i buskager och tätningar! Massor av viltintresse och vilja att finna! Enya var med mig på jakt för första gången hösten -12 och det lär bli fler tillfällen :-) Enya är den vilda här i flocken men med massor av mys och hon vill helst vara under ens hud... ;-) En riktigt kramgo och rar tjej!En lite speciell sak är dessutom att jag för några år sedan planerade kull efter Enyas pappa Viktor tillsammans med min Springlet tik Alice som är Enyas mamma Hopes kusin. Av olika anledningar passade det inte i tiden och jag fick inte möjlighet att ta kull just då... Sommaren efter så drabbades Alice av en juvertumör så efter det var det ju givetvis omöjligt att ta kull efter henne och Viktor... Men i och med Enya - så får jag ändå de linjerna jag så gärna vill ha och har längtat efter! (Jag har haft en halvsyster till Viktor, Stardom Stop The Show - Nikki som en del av er kanske minns.)

 

 SEU(u)CH NOUCH SEVCH

Stardom Soul Player
Salix Touch Wood CH Inu-Goya Riverdance
Salix The Last Final
SEU(U)CH
Stardom Ask Me Why
CH Inu-Goya Salutation
Cleavehill Witchcraft
SEU(u)CH

Barecho High Hopes
C.I.E. NORDCH SEV-02-08 FIV-05 NOV-04-06 KBHV-08 VWW-08
Barecho Fun For The Future
CH Whisborne Angus Og
CH Barecho Pretty Picture
SEU(u)CH PLCH SEV-07-08-09 NORDVV-11
Wongan Romanza At Barecho
CH Azucroft On The Prowl
CH Wongan Amazing Grace

 

     

       

 

 

 

 

 

 

 

Kennel Windcraft 

English springer spaniels      
breeding - loving - caring -      

n